Handlevogn

Antall varer:0stk
Sum: NOK 0,00
Til kassen
Mine sider

Kjøpsbetingelser

• BESTILLERS ALDER: Bestillinger kan kun gjøres av myndige personer over 18 år.

• MINSTEBESTILLING: Vi har dessverre ikke anledning til å ekspedere ordrer under kr. 250,- i vareverdi. Forsendelseskostnaden og et eventuelt postoppkravsgebyr kommer i tillegg til denne summen.

• PRISER: Alle våre utsalgspriser er oppgitt med merverdiavgift inkludert. Det eneste som kommer i tillegg er forsendelseskostnaden og et eventuelt postoppkrav for privatkunder.

• FORSENDELSE:

- Privatkunder: Ordrer pakkes og sendes normalt fra vårt lager 1-3 virkedager etter mottak av bestillingen. Varene sendes som Postens Servicepakke. Normal framsendingstid er 2-5 dager avhengig av transportstrekning fra vårt lager i Marnardal.

- Skoler, barnehager, offentlige institusjoner m.v.: Ordrer pakkes og sendes normalt fra vårt lager 1-3 virkedager etter mottak av bestillingen. Varene sendes i de fleste tilfeller som Postens Bedriftspakke. Normal framsendingstid er 1-4 dager avhengig av transportstrekning fra vårt lager i Marnardal.

• BETALINGSMÅTER OG FORSENDELSESKOSTNADER:

- Privatkunder: Velg mellom betalingsalternativene under.

1. Postoppkrav: Varene betales ved mottak på postkontor. Postoppkravsgebyr, kr. 59,00, tilkommer.

2. Forskuddsbetaling direkte til Sunne Lekers bankkonto: Ved bruk av forskuddsbetaling vil du spare postoppkravsgebyret. Du vil i tillegg få 5% rabatt på varekostnaden ved betaling innen 3 dager etter mottak av betalingsinformasjonen. E-post med betalingsinformasjon sendes ut manuelt fra vårt kontor. Denne e-posten kommer i tillegg til den automatisk utsendte ordrebekreftelsen.

3. Kortbetaling: Du kan benytte ditt Visakort eller Mastercard. Du sparer da postoppkravsgebyret. Det er heller ingen andre betalingsgebyrer. Kredittkortet vil ikke bli belastet før varene er sendt ut.

Felles for alle betalingsalternativer: Frakt tilkommer med kr. 89,00. For forsendelser til Svalbard kommer i tillegg et gebyr til Posten som justeres i forhold til gjeldende takster.

- Skoler, barnehager, offentlige institusjoner m.v.: Faktura med 30 dagers kreditt følger varene. Forsendelseskostnaden beregnes i forhold til volum og vekt. Siden denne summen vil variere, er varekostnaden satt til kr. 0.- på ordrebekreftelsen. For forsendelser til Svalbard kommer i tillegg et gebyr til Posten som justeres i forhold til gjeldende takster.

• RABATTER: Tilbudsvarer er ferdig priset ned i nettbutikken og fremkommer med korrekt pris på bestillingskvitteringen. I noen tilfeller gis det ekstra rabatt (f.eks. kvantumsrabatt eller ved sommersalg hvor det gis et prosentvis avslag på alle varer til ordinær pris). Slike prisavslag fremkommer ikke av bestillingskvitteringen, men trekkes fra ved utsendelse av varene.

• RESTNOTERTE VARER: Sunne Leker restnoterer normalt ikke varer. Dette skyldes høye forsendelseskostnader. I tilfeller hvor vi velger å dele opp en ordre i flere forsendelser vil Sunne Leker  dekke de ekstra forsendeleskostnadene.

• EIENDOMSRETT: Alle leverte varer forblir Sunne Lekers eiendom inntil kjøpesummen med eventuelle tillegg av renter og omkostninger er betalt i sin helhet, jfr. pantelovene §§ 3, 14, 11.

• UAVHENTEDE PAKKER: Uavhentede pakker vil bli belastet fullt ut for framsendings -og returomkostninger samt et eventuelt postoppkravsgebyr. I tillegg kommer et gebyr på kr. 50,- for vårt ekstraarbeid.

• ANGREFRIST: Kunden har 14 dagers angrefrist fra mottak av ordren. Ved retur av varer må følgende opplysninger oppgis: Fakturanummer og bankkontonummer m/navn og adresse for tilbakebetaling av kundens utgifter. Retur av varer må foretas i originalemballasjen. Varen må ikke være brukt. Kjøper betaler returomkostningene dersom ikke forsendelsen skyldes feil fra vår side. Returpakker må ikke sendes i postoppkrav. Eventuelle transportskader må meldes umiddelbart til postkontoret. Sunne Leker følger forøvrig de bestemmelser som er gitt i angrefristloven.

• REKLAMASJON: Kunden har rett til å reklamere på en vare som har feil ved levering eller hvor det har oppstått skade uten at produktet har vært utsatt for påkjenninger som det normalt skal tåle. Sunne Leker bytter ikke varer hvor skade har oppstått som følge av feil bruk. Ta kontakt med vårt ordrekontor på post@sunneleker.no før varen sendes i retur. Kunden har for øvrig de reklamasjonsrettigheter som er angitt i Kjøpsloven.

• FORBEHOLD: Sunne Leker forbeholder seg retten til, uten nærmere varsel, å endre produktpriser som følge av valutaendringer, produktendringer og andre forhold vi ikke råder over. For kunden gjelder de priser som er oppgitt ved bestillingstidspunktet. Vi tar også forbehold om at produktene kan ha mindre design -og fargeforskjeller i forhold til opplysninger gitt i tekster og på fotografier.

• SIKKERHET: Produktene er testet i forhold til gjeldende CE-sikkerhetsnormer. De fleste produkter er i tillegg testet i forhold til andre europeiske og amerikanske sikkerhetsstandarder. Vi gjør oppmerksom på at kunden har et selvstendig ansvar for å påse at barns sikkerhet ikke settes i fare ved at produkter benyttes av yngre barn enn de er beregnet for. Vær spesielt oppmerksom på at barn under 3 år ikke må benytte leketøy med små deler p.g.a. kvelningsfare. Kikkerter, teleskop, periskop, forstørrelsesglass og annet optisk leketøy må ikke benyttes til å se mot sola. Dette kan skade øynene.

• BRUK AV KUNDEOPPLYSNINGER: Kunden bes oppgi sin e-post adresse ved bestilling av varer. Informasjonen vil bli benyttet til å gi tilbakemeldinger om varer som måtte være utsolgt eller midlertidig utsolgt slik at det oppstår forsinkelser i leveringen. Kunder som ønsker tilsendt våre nyhetsbrev på e-post, krysser av for dette ved bestilling av varer.

Nyhetsbrev

Jeg vil abonnere på nyhetsbrevet.
 

Sunne Leker | Leirkilen| 4534 Marnardal| Org nr: 976 123 107|
| Tlf: 958 60 655 (begrenset bemanning) | E-post: 
post@sunneleker.no (vi svarer på mail samme dag)|